Expanda XL Verstelbare Koelkast Slede

Artikelnummer: CV-EXP-02

De grote broer van onze Expanda Koelkast slede is nu ook leverbaar.

Met 81 verschillende afmetingen van de lade, is de Expanda Slide XL ontworpen om perfect bij uw koelkast te passen! Het gepatenteerde Aussie-ontwerp is geschikt voor de meeste draagbare reis koelkasten op de markt, waaronder die van WAECO, Engel, EvaKool, National Luna en meer! Zelfs de aller grootste passen in onze Expanda XL koelkast slede.

 

                           PROMO / INFORMATIE VIDEO               MONTAGE INSTRUCTIES
 
 

De Expanda Slide is onze nieuwste koelkast-slede. Met gebruik van een gepatenteerd Aussie-ontwerp heeft de Expanda instelbare breedte voor elke 20 mm, een instelbare lengte voor elke 25 mm en een enorme capaciteit van 180 kg - wat betekent dat u bijna elke koelkast op de markt kunt plaatsen, van een koelkast van 490 mm bij 650 mm tot een koelkast van 870 mm bij 1070 mm .

 

De eenvoudige doe-het-montage zorgt voor een fluitje van een cent om te installeren en bevat bevestigingsmateriaal en bevestigingsriemen. Het beste is echter dat het wordt geleverd met een enorme garantie van drie jaar. Of u nu een 40L Engel of een 100L WAECO hebt - of zo ongeveer alles daartussenin - de Expanda van Clearview is de perfecte keuze voor u.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »